vineri, 6 iunie 2008

Azi ne dam cu barca...

un fel de teambuilding intern. De cateva zile ne tot zice Marius ca pe Arges au oprit un baraj, apa e mica si cu praguri multe asa ca am decis: azi facem un pseudo rafting cu toti cei de la birou. Si asta la doar 15 km de Bucuresti, pe la Copaceni. Traseul zice el ca ar avea aprox 10 km si ca e plin de praguri si bulboane.
Luam caiacele de o persoana si vedem noi ce iese:).

Aaaa, cica o sa ne dam si cu jeepurile si o sa facem si gratar...

Concluziile de luni: o vasla pierduta, caiacele traumatizate, sangerari abundente ( Marius si Bogdan), distractie pentru unii, nervi pentru altii....o sa punem si un filmulet cu cea mai spectaculoasa rasturnare

3 comentarii:

Lia spunea...

FFFFF TARE DISTRACTIA !!!!!!!! Vrem filmulet .....................!!!!!

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Masaj erotic Ploiesti spunea...

Foarte interesante postarile tale, ar trebui sa scrii mai des pe blog! :)